• PEAKLEVEL •

PeakLevel & KSV Bredene

In het seizoen 2020-2021 gaat KSV Bredene de samenwerking aan met PeakLevel Brugge.


PeakLevel staat voor het begeleiden van sporters, dit zowel individueel alsook in team. Nieuw binnen PeakLevel is de Movement Academy. De Movement Academy staat gelijk aan een bewegingsschool waar het juist bewegen binnen een bepaalde sportdiscipline centraal staat.


Van jongs af is het belangrijk dat we aandacht besteden aan bewegingsvormen/patronen binnen de verschillende vlakken van ons lichaam. Alsook het atletiseren van een sporter is meer en meer aan de orde binnen onze moderne sportmaatschappij.


Waarom?

Blessurepreventie speelt hierin een belangrijke rol. Wanneer we op jonge leeftijd de bewegingen goed aanleren reduceren we de kans op blessures aanzienlijk.

Maar… ook het verbeteren van technische bewegingen hangen nauw samen met de 3 aspecten. Namelijk: mobiliteit, kracht en stabilisatie. Dit zijn grote waarden binnen de PeakLevel Movement Academy.


Een groot pluspunt dat we via deze werkwijze bereiken is dat we sport ­specifiek te werk gaan binnen de sportdiscipline die voorop staat. Dit wordt verwezenlijkt door een variatie van aspecifieke opdrachten, waarbij het FUN aspect niet vergeten wordt.


De sessies worden gegeven op de terreinen van KSV Bredene door Bewegingscoach Kenny Ulin – PeakLevel.

Contactgegevens

Pierre Debbautstraat 6

8200 Brugge

[email protected]

+32473725940

www.peaklevel.be

Bewegingscoach Kenny Ulin

Ulin Kenny

[email protected]

+32468072980