• REVALIDATIE & PREVENTIE•

Algemene informatie omtrent verzorging en revalidatie bij KSV Bredene

Bij KSV Bredene gebeurt de verzorging en revalidatie door Otkas Paramedische Praktijk voor zowel jeugdspelers als Provinciale reeksen . Als paramedische praktijk menen wij dat sporters aandacht moeten hebben voor preventieve maatregelen en een wetenschappelijk onderbouwde begeleiding in functie van hun sportbeoefening. 


Op dagen van de thuiswedstrijden staat Bram Sorel in voor de verzorging van alle ploegen voor de wedstrijd. U kunt hem bereiken op het volgend nummer: 0498/147236

U kunt bij ons terecht voor het revalidatieproces na het oplopen van een sportletsel of operatieve ingreep.  We starten bij de basis en gaan geleidelijk aan de belastbaarheid terug gaan opbouwen.

Wij doen ons uiterste best om u in optimale omstandigheden terug uw favoriete sport te laten beoefenen en gebruiken hiervoor:
 

- Manuele therapie
- Dry Needling
- Proprioceptieve oefeningen
- Stabilisatieoefeningen
- Functionele krachtoefeningen
- Sportspecifieke oefentherapie
- Veldrevalidatie
 

 

Wij hebben niet alleen aandacht voor het letsel op zich, maar bekijken ook andere eventuele werkpunten, om u sterker dan voorheen terug te brengen.

Voor een gunstige revalidatie en vlotte communicatie wordt aangewezen om via Otkas Paramedische Praktijk uw afspraak te plannen.


Gegevens:

Otkas Paramedische Praktijk
Voorhavenlaan 98-100
8400 Oostende

Bram Sorel

0498/147236
[email protected]

​​​​​​​www.otkas.be